Onze visie

Peter de Reus helpt klanten al meer dan 25 jaar met data, analyse en verandervraagstukken. Hij deed zijn kennis op in veel rollen, van ondernemer tot adviseur, van project manager tot data-analist en programmeur. De opgedane kennis is vertaald in Decisive Facts.

De ervaring leert dat data op zichzelf weinig zegt. Data krijgt pas waarde in de context van een organisatie en de omgeving waarbinnen die organisatie opereert. Omdat naar een organisatie vanuit verschillende perspectieven gekeken kan worden, vertelt data geen leugen, maar ook niet de gehele waarheid.

De Data Science afdeling en teams waarmee u werkt moeten begrijpen dat data over het gedrag van mensen gaat; en dat gedrag van mensen verandert in de loop van de tijd, zeker wanneer die metingen worden gebruikt in rapportages. De benadering van data science moet daarom gebaseerd zijn op wat wij noemen de menselijke benadering van data analytics

Als u met ons werkt, krijgt u een partner die voor kwaliteit en resultaat gaat. Aan de hand van een gestructureerde inventarisatie of second opinion vormen we een beeld van de vraag die leeft binnen uw organisatie. Dat beeld leggen we bij u terug, zodat het indalen. Als er consensus is over de uitgangssituatie en de stip op de horizon is gezet, stellen we een programma op waarmee in een aantal iteraties naar het einddoel wordt toegewerkt. Dit noemen we plateaus.

We geloven sterk in co-creatie. In de aanpak leunen we zoveel mogelijk uit van uw eigen mensen of uw trusted advisors. Indien gewenst en nuttig, hebben we een breed netwerk aan aanpalende expertise, van data scientists tot organisatiepsychologen. Die zetten we graag in om samen een succes te maken van de vraag waar u mee zit. We zien er naar uit om met u samen te werken.

Neem contact op om kennis te maken

  Uw naam

  Uw emailadres

  Uw telefoonnummer

  Herhaal deze karakters captcha

  Onderwerp

  Uw bericht

  WordPress PopUp Plugin
  Decisive Facts