Onze Data Scientists

 

Peter de Reus

Peter de Reus – Directeur

Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal.

Ik ken de wereld van bestuurders, maak me nieuwe gebieden snel eigen en heb diepgaande kennis van data en IT-vraagstukken. Ik ben in verschillende sectoren werkzaam geweest waaronder corporaties, banken en transportbedrijven.
De rode draad in mijn carrière is het implementeren van veranderingen in organisaties. Onafhankelijk denkend, feiten analyserend en goed kijkend op welke manier beslissingen worden genomen binnen een organisatie. Ik neem mensen mee in een verandering en vind het leuk om jonge mensen te coachen.
Als eerste stap stel ik de diagnose en deel die met het management. Vervolgens ondersteun ik de organisatie bij het bepalen van het doel en het vastleggen van het pad daarnaartoe.

 

Gijs Egberink

Gijs Egberink – Data Scientist

We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt.

Mijn collega’s omschrijven me als een vriendelijk, behulpzaam en hardwerkend persoon. Ik vind het belangrijk dat er in een team gestructureerd wordt gewerkt zodat het voor iedereen duidelijk is wat zijn of haar taak is. Mijn ervaring is dat je zo het snelst tot een goed resultaat komt. Tijdens mijn studie econometrie heb ik me verdiept in het structureren en analyseren van grote data sets door ervaring op te doen in verschillende bedrijven. Ik heb IT altijd interessant gevonden en heb veel ervaring met programmeren en het werken met software gericht op data en analyse. Er wordt steeds meer data verzameld en voor veel mensen is het nog onduidelijk wat de mogelijkheden ervan zijn. Het is mijn ambitie om mensen de mogelijkheden en voordelen van datagedreven werken bij te brengen. Ik heb een fascinatie voor het efficiënter maken van processen en probeer dit vooral teweeg te brengen door een datagedreven omgeving te creëren.

 

Joery Loupatty

Joery Loupatty – Data Scientist

Data is als een levend organisme dat aandacht en zorg nodig heeft.

Mijn naam is Joery Loupatty. Ik ben afgestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam in Econometrie & Operationele Research. Bij Decisive Facts ben ik werkzaam als Data Analist. Ik hou mij voornamelijk bezig met het bouwen van tools met behulp van VBA. Ik heb al een aantal jaren ervaring met VBA. In die jaren heb ik gemerkt dat veel mensen niet afweten van het bestaan van VBA. Iedereen kent natuurlijk Excel, Word en Powerpoint, maar bijna niemand kent de code die erachter ligt en weet dus ook niet wat er allemaal mee mogelijk is. Ik vind het mooiste aan VBA dat je mensen ontzettend blij kunt maken door een simpel stukje code te schrijven. Handelingen die keer op keer veel tijd in beslag nemen zijn vaak heel makkelijk te automatiseren.
Buiten mijn werk en studie ben ik drie keer per week op het voetbalveld te vinden. Daarnaast hou ik ervan om naar de bioscoop te gaan, series te kijken en te gamen.

 

profielfoto

Karindra Perrier – Data Scientist

In elk probleem schuilt een mooie kans.

Ik krijg dingen voor elkaar door met enthousiasme, doorzettingsvermogen en sociale vaardigheden een uitdaging aan te gaan. Ik vind het mooi om onderdeel te zijn van een team dat doelgericht puzzelt naar een passende oplossing voor een vraagstuk. Ik wil graag samen inzichten vergaren, om aan het einde van een project echt iets te hebben bereikt. Ik studeerde Experimentele Natuurkunde aan de UU en daarnaast Compositie & Muziek Productie HKU. Met mijn analytische achtergrond in de natuurkunde en mijn creatieve achtergrond in de muziek, is het vinden van innovatieve oplossingen mijn sterke kant.

 

Sara Ramezani

Sara Ramezani – Data Scientist

Sara is een computer scientist met ervaring in verschillende ICT-gebieden, waaronder intelligente en multi-agent systemen, eScience en smart grids . Ze is geïnteresseerd in het gebruik van algoritmen om problemen op te lossen, op het raakvlak van de informatica met andere disciplines, en werkt graag met mensen samen. Ze heeft een Master of Logic aan de Universiteit van Amsterdam, een MSc in computerwetenschappen van Sharif University of Technology, en is een promovendus aan de Nederlandse National Research Centrum voor Wiskunde en Informatica (CWI) . Ze houdt van koken en lezen in haar vrije tijd.

 

Yvette Bergamin

Yvette Bergamin – Data Scientist

Overal om ons heen vind je data. We kunnen het leven een stuk gemakkelijker maken door daar gebruik van te maken.

Ik ben een leergierige en hardwerkende masterstudent econometrie. Ik hou van een uitdaging en los graag problemen op, waarbij ik een kritische en analytische denkwijze hanteer. Ik wil altijd alles begrijpen en streef ernaar de beste resultaten te leveren wanneer men mij vraagt een taak uit te voeren. Belangrijk is om het probleem helder te formuleren, zodat men gericht kan zoeken naar en in de juiste data. Het is mooi om vervolgens patronen in de data te ontdekken. Deze patronen leiden tot inzicht in de situatie en vrijwel direct tot mogelijke oplossingen. Ik werk voornamelijk met R en SQL om dergelijke analyses uit te voeren.

 

426123873_110958_13352842036696097921

Gidion van Kempen – Data Scientist

Het doel is om gegevens om te zetten in informatie, en informatie in inzichten.

Ik ben masterstudent econometrie aan de UvA en richt mij vooral op VBA. Het fijne aan gegevensanalyse vind ik dat je een bepaald soort structuur uit data weet te halen en daar verbazingwekkende dingen mee kunt voorspellen. Daarnaast is het mooie van werken met getallen dat er ook altijd bepaalde controles op uitgevoerd kunnen worden.

 

Decisive Facts B.V.
Czaar Peterstraat 155
1018 PH  Amsterdam
Tel: +31 20 370 51 33
E-mail: info@decisivefacts.nl
Decisive Facts