Vanberkel Professionals en Decisive Facts gaan samenwerken!

on september 9, 2016 Geen onderdeel van een categorie with 0 comments

Met heel veel genoegen en trots willen wij onze klanten, medewerkers en geïnteresseerden informeren over de samenwerking tussen Vanberkel Professionals en Decisive Facts. Deze samenwerking behelst werk op het vlak van data gedreven besluitvorming voor de brede publieke sector, waaronder de sectoren Rijksoverheid, lokaal bestuur, onderwijsinstellingen, woningcorporaties en zorginstellingen.

fullsizerender

v.l.n.r. Eric Buter, Peter de Reus, Sebastiaan de Ruiter en John Zwetsloot

De wereld om ons heen digitaliseert in een rap tempo. Big data, proces mining en data analytics zijn de modewoorden. Binnen de publieke sector merken wij een toenemende behoefte aan snelle besluitvorming. Deze besluitvorming dient echter wel gebaseerd te zijn op betrouwbare, actuele stuurinformatie. Vele organisaties worstelen met dit vraagstuk.

In deze trend speelt Data & Analytics een steeds belangrijkere rol. Decisive Facts en Vanberkel Professionals hebben elkaar gevonden omdat ze elkaar inhoudelijk uitstekend aanvullen. Bovendien klikte de samenwerking direct op cultuur en persoonlijk vlak. Vanberkel Professionals: “We zien dat onze klanten zoeken naar betrouwbare en actuele stuurinformatie, soms ook met een voorspellende waarde. We willen deze dienstverlening aanbieden, maar willen er niet zelf een business voor opzetten en werken daarom graag samen met de experts van Decisive Facts”. Decisive Facts: “We willen ons toeleggen op analyses die waardevol zijn voor klanten en geloven in samenwerking met auditors en financiële experts die grondige kennis hebben van de Publieke Sector. In Vanberkel Professionals hebben we die partner gevonden”.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de dienstverlening kijk dan op de websites www.vbprofs.nl en www.decisivefacts.nl of stuur een mail naar vragen@vbprofs.nl en info@decisivefacts.nl.

Voor snel direct contact kunt u contact opnemen met de volgende personen voor:

 

 

Add comment

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Decisive Facts