Resources voor Data Science

 

Resource ondersteuning

 • Specialisten voor tijdelijk en vast.
 • Offshoring (team op afstand).
 • Tools en code snippets.

Onze specialismen

 • Sectoren: publiek domeinen commercieel.

 • Software: SQL Server, Power BI, Excel, R en .NET.

 • Wiskundigen, econometristen, informatici.

Stel uw vraag

Bel naar 06-51281872 of mail ons. We maken dan een (telefonische) afspraak en kijken hoe we u kunnen helpen.

  

Hoogopgeleide bèta’s zijn schaars

Veel organisaties zoeken naar hoogopgeleide bèta’s. Jaarlijks studeren er echter maar weinig af. Daar zijn ze zich terdege van bewust. De vraag is dus hoe deze mensen te benaderen en te interesseren voor een baan. Wij kunnen u daarbij helpen.

Wat maakt ons aantrekkelijk

 • We kennen kandidaten persoonlijk omdat we echt hebben samengewerkt. We willen die relaties ook goed houden.

 • We kunnen ons goed verplaatsen in uw wensen als klant en kunnen dat doorvertalen naar de belevingswereld van kandidaten.

 • Hoewel we het leuk vinden om een goede match te maken, zijn we er niet van afhankelijk. Dat maakt ons betrouwbaarder en minder hijgerig dan veel andere bureau’s.

 

Bent u dus op zoek naar specialisten met een Data Science profiel? Schroom dan niet om contact op te nemen.

E-work nog beperkt gebruikt in Nederland

Waar E-work in andere landen al een enorme vlucht heeft genomen en uitgegroeid is tot een miljardenmarkt, wordt er in Nederland nog weinig gebruik van gemaakt. Dat is opmerkelijk, want door digitalisering en het verplaatsen van werk naar de cloud zijn er veel mogelijkheden.

Wanneer is E-work nuttig?

E-work is nuttig in de volgende scenario’s:

 • U zoekt concreet resultaat voor een inhoudelijke vraag die online uitbesteed kan worden. Voorbeelden zijn: het bouwen van een software module, een website, een ontwerp of het ontwerpen van een logo.

 • U zoekt (een groep) specialisten aan wie u regelmatig vragen heeft over een bepaald onderwerp.

 • U zoekt een stabiele samenwerkingspartner aan wie u werk kunt uitbesteden.

 

Voordelen om met Decisive Facts samen te werken

We besteden al werk uit sinds vele jaren en hebben een groot netwerk aan betrouwbare ontwikkelaars opgebouwd. Ook weten we hoe we moeten samenwerken om stabiele virtuele relaties op te bouwen. Ten slotte weten we hoe om te gaan met databeveiliging, oplevering volgens specificatie, nazorg en faire betalingen.

Veel dure interne ontwikkeling

In organisaties wordt veel intern ontwikkeld. Spreadsheets op de financiële afdeling, dashboards voor marketing, vragenlijsten bij de afdeling Personeelszaken, enzovoorts. Niet zelden worden hiervoor externe krachten ingehuurd. Dat heeft de volgende nadelen:

 • Hoge kosten. Stel dat één FTE drie maanden voor een tarief van EUR 90 per uur werkt en 60% van de tijd bezig is met ontwikkelwerkzaamheden. Dan kost dat dus bijna EUR 30.000.

 • Onduidelijke kwaliteit. Als iemand iets voor de eerste keer maakt, heeft het zich nog niet bewezen en is het niet getest. Vervelend als u vertrouwt op een veronderstelde specialist.

 

Code snippets zijn veel goedkoper

Voor heel veel vragen zijn al oplossingen bedacht. Die oplossingen kunnen als service te koop zijn of onderdeel zijn van bestaande programma’s. Waarom iets maken dat er al is?

Waar we u mee kunnen helpen

Decisive Facts beschikt over honderdduizenden regels aan reeds ontwikkelde code die is verzameld in honderden projecten. We hebben code voor de volgende programma’s: .NET, R, VBA, SQL Server en SSRS.

Hoe werkt het?

Na een inventarisatie spreken we een prijs af voor een deeloplossing. Zodat die voor eigen gebruik kan worden ingezet. Vervolgens kan je deze aanpassen aan de eigen behoefte. Dat is vaak voordeliger en sneller dan zelf het wiel uitvinden.

 

Decisive Facts B.V.
Tel: +31 6 512 818 72
E-mail: info@decisivefacts.nl
Decisive Facts