Diensten Decisive Facts

Organisatieadvies over Data Science

Organisatieadvies op gebied van Data Analytics

De vraag. Data Science is een jong vakgebied. Dat betekent ook dat het moeilijk is om mensen te vinden met veel ervaring en een brede, nuchtere kijk. U zoekt misschien een klankbord voor een specifieke vraag of juist een meer grip te krijgen op een project.

Ons aanbod. Decisive Facts staat voor onafhankelijk en gedegen advies. We bieden ondersteuning bij het opzetten van projecten, voeren second opinions uit en geven periodiek master classes.

Lees verder…

Resources: specialisten, offshoring en tools

Resources

De vraag. Je zoekt resources gerelateerd aan data science vraagstukken. Dat kunnen mensen zijn op kantoor, hulp op afstand of misschien zoek je al gemaakte tools en oplossingen als startpunt.

Ons aanbod. Wij kunnen je helpen aan uitstekende kandidaten, zowel voor interim als vast. Ook kan je gebruikmaken van ons uitstekende internationale netwerk, direct of via ons. Misschien hebben we (delen van) je vraag al een keer opgelost: waarom ontwikkelen wat er al is?

Lees verder…

Data Management Services

Data Management Services

De vraag. U worstelt met datakwaliteit, koppelingen tussen systemen en een datawarehouse waar onvoldoende resultaat uit komt. Je krijgt niet de informatie die je nodig hebt en zoekt snel resultaat.

Ons aanbod. Goede datakwaliteit is het fundament van een datagedreven organisatie. Als iemand een inzicht of analyse oplevert, moet duidelijk zijn waar die data vandaan komt en dat die klopt. Wij helpen u graag verder.

Lees verder…

Decisive Facts B.V.
Tel: +31 6 512 818 72
E-mail: info@decisivefacts.nl
Decisive Facts