Onze visie

Scans zijn een uitstekend hulpmiddel om snel een indruk te krijgen hoe medewerkers of klanten tegen iets aankijken. Vaak levert dit zeer goede informatie op om een veranderingsproces of professionaliseringsproces vorm te geven.

Bij vragenlijsten gaat het om het stellen van de juiste vragen, het maken van een eenvoudig tool invoer voor ondervraagden en een snelle, geautomatiseerde verwerking in interactieve rapporten. Bij dit alles is databescherming niet alleen een wettelijke vereiste, het is ook noodzakelijk zodat invullers het vertrouwen hebben dat ze echt zeggen wat ze denken.

Hoe komen we aan dit concept? Jarenlang hebben we vragenlijsten verwerkt, geanalyseerd en gerapporteerd voor Big4 organisaties. Die kennis en ervaring hebben we een platform opgezet met onze Indiase ontwikkelpartner. De software wordt gehost op Azure.

Hieronder staat een aantal vragenlijsten die we op de plank hebben liggen. Als u daar voor uzelf of klant gebruik van wilt maken, neem dan gerust contact met ons op. Zoekt u een partner om een eigen vragenlijst te hosten, neem dan contact op. We maken dan snel een (virtuele) afspraak.

Neem contact op om kennis te maken

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Uw naam

Uw emailadres

Uw telefoonnummer

Herhaal deze karakters captcha

Onderwerp

Uw bericht

Decisive Facts